MKB Financiering

Waarom wilt u MKB financiering?
Als ondernemer weet u dat de kosten bijna altijd voor de baten uitkomen. In tijden dat ieder zijn geld vasthoudt, facturen structureel (te) laat betaald worden en het lastig is om MKB financiering te krijgen is een ondernemer bijna bankier. Inkomende en uitgaande cashflows op elkaar afstemmen en ondertussen uw klanten voorfinancieren. Debiteurenrisico’s afwegen en niet voor elke klant staat de deur nog open.

Hieronder een overzicht van enkele vormen van MKB financiering. Let op, niet elke vorm van MKB Financiering wordt door ons aangeboden maar het geeft wel snel inzicht in de voor en nadelen van de betreffende financiering.


 

MKB financiering – Bewezen vormen van financiering voor het mkb

Wij hebben voor u een handige en uitgebreide lijst met alle voor- en nadelen van verschillende vormen van MKB financiering voor u samengesteld. Hierdoor kunt u een betrouwbare en onafhankelijke mening vormen voordat u deze belangrijke beslissing voor uw bedrijf neemt.


MKB financiering interessant voor uw bedrijf?

Welke vorm van MKB financiering geschikt is voor uw mkb bedrijf hangt uiteindelijk af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld uw branche, of u in de dienstverlening zit of met voorraden te maken heeft. Ook verschillen de risico's voor uw onderneming bij de verschillende vormen van mkb financiering nog behoorlijk. De gevolgen kunnen bijvoorbeeld liggen bij de winst die u uit uw onderneming haalt en afdraagt of hoge rentes die u moet betalen.
 

Advies nodig over MKB Financiering? bel 085 877 10 08