ZZP Factoring

ZZP Factoring

Bent u een ZZP’er en wilt u graag dat uw facturen sneller worden betaald? Of wilt u als ZZP’er graag meer zekerheid over uw facturen? Dan is ZZP Factoring door OrangeFactoring dé oplossing.

In Nederland ondervinden steeds meer ZZP’ers nadelen van late uitbetalingen of het uitblijven daarvan. OrangeFactoring biedt ZZP’ers daarom de mogelijkheid dat uw facturen al binnen 24 uur na het versturen van uw gefactureerde bedragen worden betaald. ZZP Factoring is daarom dé financieringsoplossing voor ZZP’ers.

Hoe werkt ZZP Factoring door OrangeFactoring?

In de meeste gevallen kunt u al in dezelfde week van de aanvraag uw eerste facturen overdragen. Belangrijk is dat uw opdrachtgever in aanmerking komt voor ZZP Factoring. Een opdrachtgever komt in aanmerking voor ZZP Factoring als hij kredietwaardig is. De kredietwaardigheid van de opdrachtgever wordt gecontroleerd door de factormaatschappij. Daarnaast is het limiet van uw opdrachtgever ook van belang. De hoogte van het limiet wordt mede bepaald door de omvang van uw opdrachtgever, hoeveel omzet en welke entiteit deze heeft.

Als u wilt weten of uw opdrachtgever in aanmerking komt, vul dan nu direct de ZZPTool in. Zodra de factuur akkoord is wordt het door u gefactureerde bedrag direct overgemaakt op uw rekening. U kunt het door u gefactureerde bedrag al binnen 24 uur op uw rekening hebben.

Binnen 4 simpele stappen al beschikking over uw gefactureerde bedragen

 • Neem contact met ons op of maak gebruik van de ZZPTool.

 • Wij verwerken direct uw aanvraag en doen meteen een kredietwaardigheidscheck.

 • Zodra de aanvraag is goedgekeurd kunt u de facturen online uploaden. Een aanvraag kan al binnen 1 week worden afgehandeld.

 • Zodra de factuur akkoord is wordt het door u gefactureerde bedrag direct overgemaakt op uw rekening. U beschikt al binnen 24 uur over uw geld!

Wanneer is ZZP Factoring voor u interessant?

Er zijn meerdere redenen waarom u zou beginnen met ZZP Factoring door OrangeFactoring. Hieronder staan een aantal voorbeelden die voor u zouden kunnen gelden.

´Sinds kort werk ik als ZZP´er op uurbasis bij een grote opdrachtgever. Aan het eind van de maand factureer ik mijn gewerkte uren. Mijn opdrachtgever hanteert echter een betaaltermijn van 60 dagen. Hierdoor moet ik 3 maanden wachten alvorens ik betaald word. Met ZZP Factoring van OrangeFactoring hoef ik niet 2 maanden, maar slechts 24 uur te wachten voordat mijn gefactureerde bedragen op mijn rekening staat.´

Onze ervaring is dat grote opdrachtgevers betaaltermijnen van 60 dagen hanteren, soms wel tot 90 dagen na de facturatie. Hierdoor moeten ZZP´ers 2 tot 3 maanden wachten alvorens zij hun eerste gefactureerde bedragen binnen krijgen. Met de vaste maandelijkse lasten die een ZZP´er heeft is dit een ongewenste situatie, waardoor een ZZP´er zelfs in financiële problemen kan verzeilen. Wij van OrangeFactoring begrijpen dat en bieden daarom ZZP Factoring aan.

Waarom kiezen voor ZZP factoring bij OrangeFactoring?

 • Je facturen zijn binnen 24 uur betaald

  Geen last meer van lange betaaltermijnen, maar de zekerheid dat uw gefactureerde bedragen binnen 24 uur op je rekening staan.

 • Gemakkelijk uw debiteurenbeheer overdragen

  U hoeft het beheer van u debiteuren niet meer zelf uit te voeren. Vanaf het moment dat u gebruik maakt van ZZP Factoring wordt het debiteurenbeheer overgedragen. Druk maken over uw facturen behoort daardoor tot het verleden.

 • Wij bieden concurrerende tarieven

  Bij Orange Factoring krijgt u altijd passende voorwaarden en de beste prijs. Uiteindelijk maakt onze service het verschil.

 • U staat altijd op nummer één

  Bij OrangeFactoring staat het klantbelang op één. Kennis van zaken hebben is bij ons niet voldoende, wij hechten ook veel waarde aan klantvriendelijkheid. Het duidelijk kunnen toelichten en uitleggen welke vorm van factoring of andere mogelijkheden bij uw bedrijf past. De tijd nemen voor geïnteresseerde bedrijven en snelle accurate opvolging vinden wij belangrijk.

Weet gelijk of u in aanmerking komt met de ZZPtool!

NEEM CONTACT OP

Wilt u meer weten over OrangeFactoring of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op 085 877 10 08.

Bel mij terug

Contactformulier

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
23 - 12 = ?
Enter the equation result to proceed
null

Harry Marchal

Business Development OrangeFactoring