Debiteurenbeheer uitbesteden

Uw Debiteurenbeheer uitbesteden?

Het debiteurenbeheer uitbesteden via OrangeFactoring kent vele voordelen. Steeds meer bedrijven maken gebruik van deze dienst om ervoor te zorgen dat de liquiditeit en dus het werkkapitaal gewaarborgd blijft. Wij houden bij het debiteurenbeheer altijd de focus op uw klanten. Wij willen iets aan uw klantenrelatie toevoegen, niet er aan afdoen. Door met ons samen te werken bent u verzekerd van een gerichte, gestructureerde en consistente aanpak van uw debiteurenbeheer. Een aanpak die wij met u samen stellen. Net als u hebben wij baat bij een goede klantenrelatie en een tijdige betaling van uw debiteuren.

Toegankelijk webbased systeem voor het uitbesteden van uw debiteurenbeheer

Met het online debiteurenbeheer systeem heeft u altijd zicht op uw debiteurenportefeuille en alle andere essentiële informatie. Ook heeft u een eigen contactpersoon die u informeert wanneer het nodig is en het debiteurenbeheer voor u verzorgt. U kunt ook gebruik maken van het online debiteurenbeheer systeem als u kiest voor het uitbesteden van uw debiteurenbeheer zonder financiering door factoring.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in debiteurenbeheer van zowel grote als kleine organisaties. Hierdoor zien zij goed in dat elke klant op haar eigen manier behandeld dient te worden. Natuurlijk kunt u ook als aanspreekpunt voor uw klanten blijven optreden. Hierdoor blijft uw persoonlijke relatie met uw klanten gewaarborgd.

Al met al is het uitbesteden van debiteurenbeheer via OrangeFactoring een manier om u werk uit te handen te nemen en de betalingstermijn te verkorten. Bovendien scheelt het u ook nog eens administratieve kosten.

Enkele voordelen voor het uitbesteden van uw debiteurenbeheer zijn:

  • Gratis debiteurencheck voor nieuwe debiteuren
  • Online en persoonlijk contact via ons unieke platform
  • Vaste aanspreekpunten
  • Specialisatie in kleinere administraties
  • Betere mogelijkheid om tot financiering te komen
  • Snellere betaling van uw facturen
  • Verruiming van uw liquiditeitspositie
  • Behoud van uw klantrelaties
  • Besparing op debiteuren bewakingssoftware
  • Besparing op personeel (debiteuren beheerder)

Maakt u al gebruik van een financieringsvorm zoals debiteurenfinanciering, maar wordt uw financiering beperkt door concentratieregels en bevoorschotting tot 80%?

Debiteurenbeheer uitbesteden? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over OrangeFactoring of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op 085 877 10 08.

Bel mij terug

Contactformulier

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
29 + 12 = ?
Enter the equation result to proceed
null

Harry Marchal

Business Development OrangeFactoring

Komt uw bedrijf in aanmerking?