Verkoop je facturen nu en profiteer van meer werkkapitaal

Factuur verkopen?

Het is vaak niet duidelijk er wordt bedoeld bij het verkopen van facturen. Om het allemaal nog lastiger te maken, gebruiken bedrijven verschillende benamingen. Bij OrangeFactoring bedoelen wij met factuur verkopen eigenlijk American factoring.

U kunt tot wel 100 procent van uw facturen gefinancierd krijgen. Verkoop uw facturen om te profiteren van een verbeterde liquiditeitspositie.

OrangeFactoring is niet aan een bank verbonden en kan daarom flexibeler opereren om MKB’ers van dienst te zijn. Bij Facturen verkopen wordt er gefinancierd op basis van cessie van uw facturen. Deze werkwijze zorgt voor flexibiliteit en direct cashflow richting uw bedrijf. Op basis van American Factoring kunt u tot wel 100% van uw facturen financieren minus de factorfee.
U bepaalt zelf welke facturen u wilt verkopen en OrangeFactoring kan deze facturen accepteren of weigeren. De kredietwaardigheid van uw debiteuren speelt hierbij een rol.

Factuur verkopen en de mogelijkheden bij OrangeFactoring?

Er zijn verschillende vormen van financiering mogelijk bij het verkopen van facturen.

De meeste bankonafhankelijke factormaatschappijen die kopen facturen: American Factoring.
De factormaatschappijen die gelinieerd zijn aan een bank financieren tot 80% voor op basis van uitstaande goedgekeurde vorderingen: Traditionele Factoring.
Reverse Factoring is een zeer goede oplossing voor het verkopen van facturen als een organisatie niet in aanmerking komt voor traditionele factoring of als het voorfinancieren van één grote klant volstaat om aan de kredietbehoefte van de organisatie te voldoen.
Bij OrangeFactoring vindt u al deze verschillende vormen van factoring.

Binnen 4 simpele stappen al beschikking over uw gefactureerde bedragen

 • Neem contact met ons op of maak gebruik van de Tool.

 • Wij verwerken direct uw aanvraag en doen meteen een kredietwaardigheidscheck.

 • Zodra de aanvraag is goedgekeurd kunt u de facturen online uploaden. Een aanvraag kan al binnen 1 week worden afgehandeld.

 • Zodra de factuur akkoord is wordt het door u gefactureerde bedrag direct overgemaakt op uw rekening. U beschikt al binnen 24 uur over uw geld!

Wanneer is het verkopen van uw facturen interessant voor uw bedrijf?

Er zijn meerdere redenen waarom u zou beginnen met het verkopen van uw facturen. Hieronder staan een aantal voorbeelden die voor u zouden kunnen gelden.

 • De huidige betaaltermijn is te lang
 • U zoekt meer vastheid en zekerheid
 • U wordt sinds kort niet meer (tijdig) betaald

Facturen verkopen en de kosten

Waarom kiezen voor facturen verkopen?

 • Je facturen zijn binnen 24 uur betaald

  Geen last meer van lange betaaltermijnen, maar de zekerheid dat uw gefactureerde bedragen binnen 24 uur op je rekening staan.

 • Gemakkelijk uw debiteurenbeheer overdragen

  U hoeft het beheer van u debiteuren niet meer zelf uit te voeren. Vanaf het moment dat u gebruik maakt van facturen verkopen wordt het debiteurenbeheer overgedragen. Druk maken over uw facturen behoort daardoor tot het verleden.

 • Wij bieden concurrerende tarieven

  Bij Orange Factoring krijgt u altijd passende voorwaarden en de beste prijs. Uiteindelijk maakt onze service het verschil.

 • U staat altijd op nummer één

  Bij OrangeFactoring staat het klantbelang op één. Kennis van zaken hebben is bij ons niet voldoende, wij hechten ook veel waarde aan klantvriendelijkheid. Het duidelijk kunnen toelichten en uitleggen welke vorm van factoring of andere mogelijkheden bij uw bedrijf past. De tijd nemen voor geïnteresseerde bedrijven en snelle accurate opvolging vinden wij belangrijk.

Weet gelijk of u in aanmerking komt via onderstaande tool!

Starten met facturen verkopen? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over OrangeFactoring of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op 085 877 10 08.

Bel mij terug

Contactformulier

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
18 + 6 = ?
Enter the equation result to proceed
null

Harry Marchal

Business Development OrangeFactoring