Wat is leveranciers financiering?

Voor bedrijven vanaf 40 miljoen omzet is er een aanvullende kredietfaciliteit beschikbaar. Met leveranciers financiering kunnen overeengekomen leveranciers worden betaald. Doordat de leveranciers vanuit deze aanvullende kredietfaciliteit worden betaald krijgt wordt uw bedrijf meer liquide.
 

Leveranciers eerder betalen?

Met deze aanvullende kredietfaciliteit kunt u overeengekomen leveranciers eerder betalen zonder dat het ten koste gaat van uw huidige cash flow.
 
Bijzonder aan deze (leveranciers)kredietfaciliteit is dat het gebruikt kan worden om het eigen werkkapitaal te financieren en om leveranciers eerder te betalen. Vooraf hoeft hierin geen keuze te worden gemaakt, het kan ook beide. Wie de kosten betaalt voor deze extra vorm van krediet kan per leverancier bepaald worden, de verdeling van kosten is zeer flexibel.
 
 

Voordelen van deze financieringslijn

Enkele voordelen van Leveranciers financiering:


 

Klantprofiel en werkwijze

In Nederland maken beursgenoteerde bedrijven gebruik van deze aanvullende kredietfaciliteit om hun leveranciers eerder te betalen, zo ondersteunen zij de keten. Groothandels met een omzet vanaf 40 miljoen euro maken gebruik van de kredietfaciliteit om hun eigen werkkapitaal te financieren, zo kunnen ze meer inkopen en sneller groeien. Bouwbedrijven gebruiken de kredietfaciliteit ook om leveranciers eerder te betalen, doordat kredietverzekeraars kredietlimieten afgeven die niet toereikend zijn willen sommige leveranciers anders niet leveren.

 
 

Wilt u meer informatie over deze aanvullende financieringslijn?

Neem contact met ons op voor meer informatie via het formulier hiernaast of bel ons.

Wij informeren u over het product, de voorwaarden, kosten en procedure; Wij maken de eerste afspraak, waaraan de financierende partij soms ook deelneemt; Wij zorgen voor het indienen van de aanvraag.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze kredietfaciliteit om leveranciers mee te betalen via het formulier hiernaast of bel ons.

 

Informatie over Leveranciers financiering ontvangen?


Telefoon nummer: 085 877 10 08