Orange Factoring maakt traditionele factoring bereikbaar voor het MKB. In uw zoektocht naar bedrijfsfinanciering vindt u vele verschillende vormen van factoring. Bij traditionele factoring wordt een groot deel van uw factuur voorgefinancierd. De kosten hiervan zijn veel lager dan bij het verkopen van uw vorderingen. Debiteurenfinanciering is een bekende en succesvolle manieren van krediet verlenen en wordt al jaren toegepast door de dochtermaatschappijen van de bekende banken. Wij maken het ook bereikbaar voor ondernemers met minder dan vijf miljoen euro omzet.
 
Door te zorgen voor een lage overhead, efficiënte processen en ons zeer toegankelijk webtool kunnen wij u een concurrerende prijs aanbieden. Met behoud van service en aandacht voor onze klanten. Dit alles kan omdat wij werken met een zeer gemotiveerd en ervaren team mensen.

Wilt u meer informatie over Factoring?

 

Kosten van traditionele Factoring

Met factoring krijgt u niet alleen de beschikking over een kredietfaciliteit maar bent u ook verzekerd tegen debiteurenrisico’s zoals een faillissement. Uw debiteurenbeheer wordt professioneel voor u gedaan. Dit vindt u terug in de kosten voor factoring. De opbouw van factoring kosten kunnen per factormaatschappij verschillen en ook per factoring vorm.
 
Wij hanteren voor traditionele factoring  de volgende kosten:

  • Voor de financiering: Rente op jaarbasis en Kredietprovisie op maandbasis, deze betaalt u alleen als u gebruik maakt van uw kredietfaciliteit;
  • Voor het debiteurenbeheer: Factor Fee, voor het professioneel doen van uw debiteurenbeheer;
  • Voor het afdekken van uw debiteurenrisico: een premie voor kredietverzekering, het is niet verplicht om uw kredietverzekering ook via ons af te sluiten;
  • Start Fee, eenmalige kosten voor het inrichten van uw debiteurenadministratie en de kredietfaciliteit.

 


Hoe werkt Traditionele Factoring bij OrangeFactoring?

 

 

 

 
 
 

Komt uw bedrijf in aanmerking voor Traditionele Factoring? doe de Factorscan

 

Wilt u meer informatie over factoring en wat het voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem contact met ons op voor meer informatie over factoring via het formulier hiernaast of bel ons.

Telefoon nummer: 085 877 10 08