Uw Debiteurenbeheer uitbesteden?

Het debiteurenbeheer uitbesteden via OrangeFactoring kent vele voordelen. Steeds meer bedrijven maken gebruik van deze dienst om ervoor te zorgen dat de liquiditeit en dus het werkkapitaal gewaarborgd blijft. Wij houden bij het debiteurenbeheer altijd de focus op uw klanten. Wij willen iets aan uw klantenrelatie toevoegen, niet er aan afdoen. Door met ons samen te werken bent u verzekerd van een gerichte, gestructureerde en consistente aanpak van uw debiteurenbeheer. Een aanpak die wij met u samen stellen. Net als u hebben wij baat bij een goede klantenrelatie en een tijdige betaling van uw debiteuren.

 

Voordelen debiteurenbeheer uitbesteden

Enkele voordelen voor het uitbesteden van uw debiteurenbeheer zijn:

Toegankelijk webbased systeem voor het uitbesteden van uw debiteurenbeheer

Met het online debiteurenbeheer systeem heeft u altijd zicht op uw debiteurenportefeuille en alle andere essentiƫle informatie. Ook heeft u een eigen contactpersoon die u informeert wanneer het nodig is en het debiteurenbeheer voor u verzorgt. U kunt ook gebruik maken van het online debiteurenbeheer systeem als u kiest voor het uitbesteden van uw debiteurenbeheer zonder financiering door factoring.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in debiteurenbeheer van zowel grote als kleine organisaties. Hierdoor zien zij goed in dat elke klant op haar eigen manier behandeld dient te worden. Natuurlijk kunt u ook als aanspreekpunt voor uw klanten blijven optreden. Hierdoor blijft uw persoonlijke relatie met uw klanten gewaarborgd.

Al met al is het uitbesteden van debiteurenbeheer via OrangeFactoring een manier om u werk uit te handen te nemen en de betalingstermijn te verkorten. Bovendien scheelt het u ook nog eens administratieve kosten.


Debiteurenbeheer uitbesteden?

U kunt ook gebruik maken van onze expertise in debiteurenbeheer zonder koppeling aan factoring. Wilt u meer weten over het uitbesteden van debiteurenbeheer via Orange Factoring?

Neem contact met ons op voor meer informatie over factoring via het formulier hiernaast of bel ons.

Telefoon nummer: 085 877 10 08

Meer informatie over debiteurenbeheer uitbesteden